Onze workshops

Uw start richting

Smart Industry

Met regelmaat organiseert Future Industries workshops, die specifiek gericht zijn op maakbedrijven. Onze specialisten delen hun ervaringen en zetten u actief samen aan het werk op thema's die een belangrijke rol spelen bij Smart Industry. Programma's zijn erop gericht om u als ondernemer maar ook uw medewerkers bewust te maken van de praktische kansen en toepassingen die Smart Industry kan bieden.

 

De workshops worden gegeven door onze specialisten in samenwerking met hoge scholen. Waar het van toepassing is nodigen we opdrachtgevers uit om hun ervaringen uit de eerste hand met u te delen. In alle gevallen zetten we u zelf ook actief aan het werk daar het praktisch toestappen van de kennis centraal staat.

De workshops behelzen een of meerdere dagdelen en worden zoveel mogelijk buiten kantooruren georganiseerd. We brengen u vroegtijd op de hoogte van nieuwe workshops zodat u voldoende tijd heeft om u te kunnen aanmelden. 

Schrijf u vandaag in en u ontvangt tijdig uitnodigingen voor nieuwe workshops. Vervolgens mag u zelf bepalen of en wanneer u wil deelnemen.

Op de hoogte

blijven?

Stuur mij periodiek uitnodigingen voor de workshops georganiseerd door Future Industries.

Bedankt voor de inzending!

Blijvend op de hoogte van Smart Industry.