Projectleider Organisatie Transformatie

Heb jij een passie voor innovatieve technologie en beschik je over voldoende sociale en organisatorische competenties om dergelijke transformatieprocessen in goede banen te leiden? Future Industries is op zoek naar jouw talent om organisaties een veranderingsproces te laten doorlopen.

Jouw profiel

De Projectleider Organisatie Transformatie heeft een belangrijke rol in het klantteam en in de ontwikkeling van onze klanten.


Als Projectleider Organisatie Transformatie maak je onderdeel uit van het multidisciplinaire klantteam en ga je je vooral aan de slag met de uitvoering van innovatie-, digitaliserings- en automatiseringsprojecten binnen de organisaties van onze opdrachtgevers. Je zal opdrachtgevers helpen bij het opzetten van nieuwe projecten, je overziet en monitort de lopende projecten en bewaakt de uitlijning en samenhang tussen het strategisch kader en de projectuitvoering.


Je bent een teamspeler en vormt de essentiële schakel tussen de business en de (externe) specialisten. Samen met de opdrachtgever en je collega’s breng je digitalisering en data-gestuurd werken naar een hoger niveau. Als projectleider vervul jij hierbij een belangrijke rol. Je stelt projectplannen op, rapporteert over de voortgang en stuurt het projectteam bij op resultaat.

Jouw profiel

We zoeken een bedrijfskundige (generalist) met ervaring als projectleider in de dienstverlening. Je bent een stevige en ondernemende persoonlijkheid en werkt resultaatgericht. Je kunt vanuit de inhoud kansen herkennen voor jezelf en voor het team. Je vindt het leuk om met collega’s in teamverband de organisatie van onze opdrachtgevers én die van Future Industries te ontwikkelen.

Als projectleider beschik je ten minste over onderstaande kennis en vaardigheden:

 • Je bent een inspirerende en ondernemende teamspeler.

 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting Technischebedrijfskunde.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als projectleider.

 • Je hebt affiniteit met IT en digitalisering binnen en bent bereid je daarin verder teontwikkelen.

 • Je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het vlak van data gedreven werken.

 • Je bent gewend om te werken op basis van de principes van SCRUM/Agile.

Wat kan je van Future Industries verwachten?

Je wordt onderdeel van een moderne rolgebaseerde organisatie waarin zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid de standaard is. Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving en leuke collega’s binnen team Zwolle en uitdagende innovatieve opdrachten bij onze opdrachtgevers in Nederland.


We hechten veel waarde aan jouw welbevinden en persoonlijke ontwikkeling. We ondersteunen je daarom bij het inrichten van jouw persoonlijk leiderschap. Naast persoonlijke coaching en begeleiding zullen we jou ook faciliteren in het volgen van relevante opleidingen en trainingen.


Daarnaast biedt Future Industries:

 • Marktconform salaris;

 • 28 vrije dagen (op basis van een 40-urige werkweek);

 • Mobiliteitsvergoeding of een auto van de zaak;

 • MacBook en iPhone;

 • Een 32 of 40-urige werkweek met flexibele werktijden.

 • Leuke activiteiten met je collega’s.

Incidenteel kan inzet in het buitenland plaatsvinden. Bereidheid om te reizen is daarom een pré.


Wij bouwen aan een organisatie met een evenwichtige man-vrouw balans, daarom hebben wij momenteel de voorkeur voor vrouw.


Ben je geïnteresseerd en wil je kennismaken, stuur dan een bericht met jouw CV naar Martijn Lohmann (m.lohmann@futureindustries.nl) of naar Robin Burghard (r.burghard@futureindustries.nl).