top of page
Zoeken
  • ptegelaar

Windesheim Congres "Procesverbeteraar van de toekomst"

Op 9 juni 2022 namen Renee en Pieter namens Future Industries deel aan het congres "Procesverbeteraar van de toekomst" op de campus van Hogeschool Windesheim in Zwolle.


Key note speaker was Jim Lippens, die het thema "4D Lean" introduceerde. Waar bij de traditionele Lean-methode de focus ligt op optimalisaties in het proces, zijn de afgeleiden 3D en 4D Lean veel meer gericht op medewerkers die met de betroffen processen te maken hebben.


Bij Future Industries denken we er precies zo over. Natuurlijk gaat het er in de basis om dat we processen analyseren en op een zo objectief mogelijke manier kijken naar de dingen die beter kunnen. Implementatie van die verbeteringen, van proces tot IT-systeem, kan echter niet zonder de medewerking van de mensen binnen de organisatie. Echte aandacht voor hun inbreng maakt wat ons betreft het verschil tussen simpelweg een tool inzetten en een duurzame optimalisatie realiseren.


Wil je meer weten over 4D Lean, kijk dan op 4dlean.com. Wil je weten hoe Future Industries kan helpen om in jouw organisatie mét mensen te veranderen en verbeteren? Neem dan contact op met ons op!

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page