Project management 

IT-architectuur

Middel 5_4x.png

Inleiding

Bij realiseren van een digitale strategie staan mens en machine centraal en faciliteren IT systemen de gezamenlijk geoptimaliseerde processen. Bij het selecteren en inrichten daarvan komt gaandeweg het proces regelmatig de aansluiting met de digitale strategie onder druk te staan. Hierdoor kunnen systemen hun eigen leven gaan leiden en staan zij minder optimaal ten dienst van de huidige behoefte en toekomstige ambitie.

 

Om dat te voorkomen ondersteunt Future Industries als onafhankelijke partij bij het functioneel ontwerpen van uw ICT-domeinen, software- en leverancierselectie, het gezamenlijk testen en beoordelen van de oplevering en het beleggen van correct beheer van de systemen binnen de organisatie.  

Aanpak

Waarom

Future Industries?

Vanuit de strategische koersbepaling wordt inzichtelijk hoe de bestaande IT - architectuur zich verhoud tot het gewenste toekomstbeeld. Om dit gefaseerd te realiseren worden projecten gedefinieerd en worden software - en leveranciers- keuzes gemaakt. Oog voor bewustwording, acceptatie en competenties bij medewerkers speelt hierbij een prominente rol. Wij ondersteunen uw eigen project manager hierin bij gerichte vraagstukken of ontzorgen uw organisatie door te voorzien in een project manager en / of IT architect.

  • Passen in alle trajecten een integrale aanpak toe

  • Mixen daarbij onze kennis van bedrijfsprocessen, data science, security en IT-strategie opgedaan in uiteenlopende digitalisering -, ERP - en procesoptimalisatie trajecten

  • Betrekken bewust uw mensen bij de kansen door de starten met een gerichte pilot

  • Ontwikkelen samen met u een positieve business case en blijven samen toetsen gedurende het traject

  • Zien het als taak onze kennis open en gericht te delen zodat uw mensen toekomstbestendiger in hun positie komen te staan

  • Ervaring en kennis van slimme IT oplossingen door een actief onderhouden netwerk met techbedrijven

  • Team met bewezen track record bij zowel grote, middelgrote als kleine organisaties

Workshop Smart Industry

Onze andere kernactiviteiten

Middel 3_4x.png
Transformatie 
strategie 
Middel 4_4x.png
Smart data 
business intelligence

Bij succesvolle Smart Industry ontmoeten mens en machine elkaar in een vroeg stadium.

Naamloos_edited.png

Ontrafel samen met Future Industries de mogelijkheden van

Smart Industry voor uw organisatie